Badmode


We hebben dit jaar een prachtige collectie badmode in onze winkel. Ons doel is net als bij lingerie dat jij je prettig, comfortabel en goed voelt in je badkleding. Dit geeft je een enorm zelfvertrouwen en dat straal je uit!

 

Ook al hebben we nu ook een online webshop, hierop is niet onze complete collectie te zien. Je bent natuurlijk altijd welkom in onze winkel voor nog meer modellen bekijken en daar kunnen wij eventueel met je mee kijken voor het beste model en de juiste maat. Heb je online een artikel gekocht, kun je er ook voor kiezen om het op te halen in onze winkel in Beneden-Leeuwen. Je kunt dit aangeven tijdens het bestellen van een artikel bij "opmerkingen".

We verkopen online geen losse bikinitops en bikinislips. U dient een complete set in de dezelfde kleur of serie van een merk te bestellen. Bij een order met een los artikel, zijn wij helaas genoodzaakt deze te annuleren.

 

We hebben veel verschillende merken zoals: Antigel, Beachlife, Freya, Luli Fama, Marie Jo Swim, Miraclesuit, Pain de Sucre, Prima Donna Swim, Profile by Gottex en Seafolly.

 

Accessoires vindt u bij de merken zelf en bij Pastunette Beach.


Wij hebben veel diversiteit in onze badmode. Niet ons hele assortiment badmode is online te koop. Dus kom ook kijken in onze winkel!