Spanx® Faux Leather Pencil Skirt

Laat je vrouwelijke vormen zien in deze geweldige Spanx® faux leather kokerrok, uitgevoerd in de kleur zwart! De rok is een high-waist model, met als extra een corrigerende band, waar je buikje mooi in valt. De rok is gemaakt van een stretchy stof welke perfect om je buik, billen en benen sluit. Aan de achterkant zit een split zodat je makkelijk kunt bewegen. Deze rok heeft tal van styling mogelijkheden en mag daarom absoluut niet in de kledingkast ontbreken. 

Spanx® Faux Leather Pencil Skirt

€ 120,00

  • Uitverkocht

Spanx® Faux Leather Zip Detail Legging

De Faux Leather Zip Detail legging is uitgevoerd in de kleur very black. Deze zwarte legging werkt corrigerend voor je buik, billen en benen. Door de hoge strakkere tailleband, waar je buikje mooi in verpakt is, lijken je heupen optisch smaller. De ritsen aan de voorzijde maakt deze legging weer net wat anders dan de normale faux leather leggings. 

 

Spanx® Faux Leather Zip Detail legging

€ 130,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Spanx® Faux Leather legging

Deze fantastische legging is er in 3 kleuren: black, navy en rich olive. De legging corrigeert je buik, benen en billen. Door de hogere tailleband lijken je heupen optisch smaller en je benen langer. De stretchy stof sluit perfect aan om je benen. Deze leather-look legging is op tal van manieren te dragen. Met andere woorden: een echte must-have!

Spanx® Faux Leather legging

€ 99,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen