Miraclesuit Badpak Mystical Palms Revele Jungle

Dit corrigerend badpak uit de serie Mystical Palms van Miraclesuit is uitgevoerd in de kleur Jungle. Het badpak heeft voorgevormde cups en is voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effecten camoufleert het daar waar nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevige en corrigerende Miratex Stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken en sluit als een tweede huid om je lichaam. "In een Miraclesuit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden." Miraclesuit is al 10 jaar marktleider op het gebied van corrigerende badmode. 

Miraclesuit Badpak Mystical Palms Revele Jungle

€ 199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit Badpak Rock Solid Revele Grenadine Red

Dit corrigerend badpak van Miraclesuit is uitgevoerd in de kleur Grenadine Red. Het badpak heeft voorgevormde cups en is voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleert het daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevige en corrigerende Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken en sluit als een tweede huid om je lichaam. "In een Miraclesuit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden. Miraclesuit is al 10 jaar marktleider op het gebied van corrigerende badmode.

Miraclesuit Badpak Rock Solid Revele Grenadine Red

€ 184,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miracle Suit Badpak Rock Solid Revele

Dit corrigerend badpak heeft voorgevormde cups en is voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleert het daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevige Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken en sluit als een tweede huid aan op je lichaam. "In een Miraclesuit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden. Miraclesuit is al 10 jaar marktleider op het gebied van corrigerende badmode. 

Miraclesuit Badpak Rock Solid Revele

€ 184,00

 • Uitverkocht

Miraclesuit Badpak No Static (At All) Silver Oceanus

Dit corrigerend badpak van Miraclesuit is uitgevoerd in de kleur Silver. Het badpak heeft soft cups en geen beugels. Door de rand onder de borsten zit het stevig en comfortabel. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleert het daar waar nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevige en corrigerende Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken. Door de stevige en perfecte pasvorm is Miraclesuit al jaren marktleider op het gebied van corrigerende badmode. 

 

Miraclesuit Badpak No Static (At All) Silver Oceanus

€ 184,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit Wrap / Kimono No Static (At All) Silver

Deze kimono kan met meerdere badpakken gecombineerd worden maar bij het Miraclesuit badpak No Static (At All) Silver is het plaatje echt compleet!

De kimono is one-size.

Miraclesuit Wrap / Kimono No Static (At All) Silver

€ 79,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit Badpak Thoroughbred Oceanus

Dit corrigerend badpak heeft soft cups en is niet voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleert het daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevige Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken. "In een Miraclesuit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden." Door de stevige en perfecte pasvorm heeft Miralclesuit al jarenlang haar trouwe fans. Miraclesuit badpakken zijn beschikbaar in maat 38 tot en met 54.

Miraclesuit Badpak Thoroughbred

€ 189,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit Badpak Pin Point Oceanus

Dit corrigerend badpak heeft soft cups en is niet voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleert het daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevig Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken. "In een Miracle Suit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden." Door de stevige en perfecte pasvorm heeft Miralclesuit al jarenlang haar trouwe fans. Miraclesuit badpakken zijn beschikbaar in maat 38 tot en met 54.

Miraclesuit Badpak Pin Point

€ 189,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit badpak Blue Curacao Seraphina

Dit corrigerend badpak is niet voorgevormd en is voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleren het daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevig Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken. "In een Miracle Suit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden." Door de stevige en perfecte pasvorm heeft Miralclesuit al jarenlang haar trouwe fans. Miraclesuit badpakken zijn beschikbaar in maat 38 tot en met 54.

Miraclesuit Badpak Blue Curacao

€ 199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit Badpak Women's Solids Oceanus (Big cup)

Dit corrigerend badpak heeft soft cups en is niet voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleren ze daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevig Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken. "In een Miracle Suit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden." Door de stevige en perfecte pasvorm heeft Miralclesuit al jarenlang haar trouwe fans. Miraclesuit badpakken zijn beschikbaar in maat 38 tot en met 54.

Miraclesuit Badpak Women's Solids (Big Cup)

€ 189,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit Badpak Samoan Sunset Sanibel

Dit corrigerend badpak is niet voorgevormd en is voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleren ze daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevig Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken. "In een Miracle Suit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden." Door de stevige en perfecte pasvorm heeft Miralclesuit al jarenlang haar trouwe fans. Miraclesuit badpakken zijn beschikbaar in maat 38 tot en met 54.

Miraclesuit Badpak Samoan Sunset

€ 169,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Miraclesuit Scarf Pareo Samoan Sunset

Een mooie accessoire bij het Samoan Sunset badpak. 

Miraclesuit Scarf Pareo

€ 69,00

 • Uitverkocht

Miraclesuit Badpak Babylon Criss Cross Escape

Dit corrigerend badpak heeft voorgevormde cups en is voorzien van beugels. Doordat de stof vanuit de taille gedrapeerd wordt, geeft dit een afslankend effect en camoufleren ze daar waar het nodig is. Miraclesuit badpakken hebben allemaal een perfecte pasvorm door de stevig Miratex stof. Deze stof bevat 3x zoveel lycra dan andere corrigerende badpakken. "In een Miracle Suit badpak lijkt een vrouw 10 pond lichter in 10 seconden." Door de stevige en perfecte pasvorm heeft Miralclesuit al jarenlang haar trouwe fans. Miraclesuit badpakken zijn beschikbaar in maat 38 tot en met 54.

Miraclesuit Badpak Babylon

€ 169,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen