Nieuws

Vakantiesluiting

Vanaf maandag 6 september t/m 19 september 2021 zijn wij gesloten in verband met vakantie. Bestellingen die binnenkomen via deze site, worden deze periode ook niet verzonden. Onze excuses voor het ongemak.

 

 

TERRY RAY

Het merk Terry Ray is een nieuwe weg ingeslagen. Misschien ken je het merk nog van de badstof kleding, maar dat is echt verleden tijd! Ze hebben nu prachtige badmode geïnspireerd door Ibiza, de mensen, de internationale sfeer en de prachtige stranden. Vandaar ook de naam "Ibiza Balearic Islands" collectie. Brazilian cuts, metallic fabrics en flirty details zorgen voor prachtige bikini's, badpakken en accessoires met een sexy uitstraling. 

 

Benieuwd naar al dit nieuws. Kom dan snel kijken in onze winkel!

 

 

 

 

 

PROUD BREAST

We hebben groot nieuws!!

 

Vanaf nu is Charlene Lingerie by Ingrid het paspunt in West Maas en Waal en Omstreken voor de externe borstprothese "Qups" van de firma Proud Breast.

 

Misschien herken je het van tv-programma Dragons' Den. Het is de lichte zachte en modieuze oplossing voor vrouwen na een borstamputatie. De cups zijn gemaakt van speciaal foam met open structuur. Met enkele steekjes kan de vulling vast gezet worden in je bh of bikini. Bovendien kun je de bh inclusief Qup in je wasmachine stoppen. En....je kunt ermee zwemmen. 

 

Wil je meer weten of wil je een privé-afspraak? Kom langs in onze winkel, gevestigd aan Sportlaan 5 te Beneden-Leeuwen of bel naar 0487-592885.