We verkopen geen losse bikinitops en bikinislips. U dient een complete set in dezelfde kleur van een merk te bestellen. Bij een order met een los artikel, zijn wij helaas genoodzaakt deze te annuleren.

  

Profile by Gottex Bakpak Olive

Dit badpak is uitgevoerd in de kleur Olive en heeft een ton-sur-ton luipaardprint. Het badpak heeft een V-hals en dubbele verstelbare bandjes. De onderkant van de voorgevormde cups zijn geplooid. De cups zijn voorzien van beugels. Dit badpak is aan de voorkant geplooid zodat het eventuele oneffenheden maskeert en heeft een "tummy-control" wat ook een corrigerend effect heeft. Het badpak is volledig gevoerd.

Profile by Gottex Badpak Olive

€ 117,50

  • Uitverkocht

Gottex Gold Badpak Kalahari

We kunnen er geen genoeg van krijgen, de animalprint! In dit geval is het badpak uit de serie Kalahari uitgevoerd een prachtige snakeprint. De badpak heeft een V-hals, de voorkant van het badpak is geplooid zodat eventuele oneffenheden gemaskeerd worden, daarnaast heeft dit badpak een "tummy-control" wat ook een corrigerend effect heeft. De cups zijn voorgevormd en hebben geen beugels. De achterkant is glad, de bandjes worden recht gedragen en zijn verstelbaar. Het badpak is volledig gevoerd.

Gottex Badpak Kalahari

€ 128,00

  • Uitverkocht

Profile by Gottex Tankini Zwart/Wit

Deze tankini heeft een haltersluiting. De cups zijn voorgevormd maar hebben geen beugels. Het lijfje is geplooid zodat eventuele oneffenheden gemaskeerd worden. 

Profile by Gottex Tankini Zwart/Wit

€ 79,00

  • Uitverkocht

Profile by Gottex Off Shoulder Badpak met volant

Dit off shoulder badpak met volant is er in 2 kleuren beschikbaar. Fuchsia en zwart.  

Profile by Gottex Off Shoulder Badpak met volant

€ 119,25

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Profile by Gottex badpak zwart

De voorkant van het badpak is geplooid zodat eventuele oneffenheden gemaskeerd worden, de achterkant is glad. De bandjes van het badpak kunnen versteld worden. De kleur van het badpak is zwart in tegenstelling tot de afbeelding.

Profile by Gottex Badpak zwart

€ 104,95

  • Uitverkocht

Profile by Gottex Strapless Badpak Zwart

Strapless badpak in de kleur zwart, is aan de voorkant geplooid zodat eventuele oneffenheden gemaskeerd worden. De achterkant is glad. LET OP!!

De kleur van het badpak is dus zwart in tegenstelling tot de foto.

Profile by Gottex Strapless badpak Zwart

€ 104,95

  • Uitverkocht